Heracles Almelo en RJ Safety & Security hebben het partnership met 2 jaar verlengd. Ook de komende jaren zal het bedrijf uit Enschede de beveiliging van Erve Asito verzorgen en zorgen voor veilige wedstrijddagen van Heracles Almelo.

Al meer dan 25 jaar is deze organisatie de beveiligingspartner van Heracles Almelo. Met 250 medewerkers is RJ Safety & Security de grootste veiligheidsorganisatie in de regio. Met de speerpunten beveiliging, training en het monitoring center én een diversiteit aan onderliggende soorten dienstverlening, wordt de pay-off ‘slimme preventie, snelle actie’ tot uitvoering gebracht.

RJ Safety & Security is als innovatieve en vooruitstrevende organisatie ook aangesloten bij het innovatie-initiatief en gaat in die hoedanigheid met studenten van Hogeschool Saxion een onderzoek starten naar hoe Heracles Almelo van Erve Asito het veiligste stadion van Nederland kan maken.

Op de foto tekenen Arjen Lammersen, algemeen directeur RJ Safety & Security, Rob Toussaint en Tom Uitzetter, resp. algemeen directeur en commercieel manager Heracles Almelo, het vernieuwde contract dat beide partijen ook voor de komende jaren aan elkaar verbindt.