De reserves van Heracles Almelo zijn de kampioenspoule van start gegaan met een gelijkspel tegen Go Ahead Eagles 2. De wedstrijd gespeeld in Wesepe eindigde in 1-1. Het Almelose doelpunt werd gescoord door Lasse Wehmeyer.

Heracles Almelo had in de eerste helft het betere van het spel maar uitgespeelde kansen leverde het niet op. Mohamed Amissi, Reuven Niemeijer en Adrian Szöke probeerden het tevergeefs met afstandsschoten.

Joey Konings was in de 47ste minuut dichter bij een doelpunt. De kopbal werd echter van de lijn gehaald. Na een uur spelen werd Dabney Dos Santos volgens planning gewisseld voor jeugdspeler Zvi Jie. Een andere jeugdspeler, Lasse Wehmeyer, brak even later de score open met een schuiver in de verre hoek. Een kwartier voor tijd kwam Go Ahead Eagles langszij via een kopbal van Donny van Iperen.

Go Ahead Eagles 2 – Heracles Almelo 2 1-1 (0-0)

61.Lasse Wehmeyer 0-1, 74. Donny van Iperen 1-1

Gele kaart: Dabney Dos Santos

Opstelling: Michael Brouwer, Lucas Schoofs, Sebastian Jakubiak, Dario van den Buijs, Reuven Niemeijer, Teun Bijleveld, Dabney Dos Santos (60.Zvi Jie), Adrian Szöke, Lasse Wehmeyer, Joey Konings en Mohamed Amissi.