In eigen huis neemt Heracles Almelo het zaterdagavond op tegen Feyenoord. De aftrap van de wedstrijd op Erve Asito is om 19.45 uur. Zorg dat je erbij bent, koop nu je kaart voor dit duel.

Kaarten voor Heracles Almelo – Feyenoord zijn verkrijgbaar vanaf €26,50. Voor kinderen (vanaf €18,50), jeugd (vanaf €21,50) en zestigplussers (vanaf €23,50) zijn kaarten nog voordeliger.

Er gelden extra verkoop- en bezoekvoorwaarden. Neem deze regels onderaan deze pagina goed door voordat je kaarten aanschaft.

Heracles Almelo hanteert de aangescherpte verkoop- en bezoekvoorwaarden in het belang van de eigen achterban. De club wil er bij het duel tegen Feyenoord een zwart-wit feest van maken. De regelgeving rondom de kaartverkoop wordt gehanteerd om zoveel mogelijk en uitsluitend Heracles Almelo-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen. Fans van Feyenoord kunnen uitsluitend kaarten bemachtigen via de officiële kanalen van Feyenoord.

Ook kan je een EenTweetje aanschaffen. Daarmee bezoek je de wedstrijden tegen Feyenoord én Fortuna Sittard extra voordelig.

Meest gekozen
Halve seizoenkaart
Vanaf €12,50 per wedstrijd

Verkoop nu gestart

Gegarandeerd naar alle topwedstrijden tegen Feyenoord, Ajax, AZ en FC Twente

Verkoop voor alle Heraclieden

EenTweetje
Vanaf €22,50 per wedstrijd

Verkoop nu gestart

Inclusief bezoek aan één topwedstrijd

Verkoop voor Fankaarthouders (zie voorwaarden)

Losse wedstrijdkaart
Vanaf €26,50 per wedstrijd

Verkoop nu gestart

Verkoop voor Fankaarthouders (zie voorwaarden)

*De prijs per wedstrijd is het gemiddelde van het aantal wedstrijden.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders

• Seizoenkaarthouders mogen drie kaarten aanschaffen.
• Seizoenkaarthouders mogen alleen kaarten aanschaffen voor hetzelfde of aangrenzende vakken, met in elk geval dezelfde ingang. Heracles Almelo controleert dit na aanschaf van de kaart en behoudt het recht kaarten te verplaatsen of ongeldig te verklaren indien deze niet voor dezelfde sector zijn gekocht.
• De seizoenkaarthouder en de persoon of personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en de geboortedatum van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint.
• In verband met mogelijke legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

• Als Seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel? Laat uiterlijk donderdag 23 januari 17.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, woonplaats en geboortedatum. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel. Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging , een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen ID kunnen tonen aan de stewards.
• Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.

Voorwaarden Fankaarthouders

• Fankaarthouders moeten in de afgelopen 2,5 seizoen (vanaf het seizoen 2017-2018) behalve Feyenoord-thuis minimaal twee thuiswedstrijden hebben bezocht om kaarten te kunnen kopen.
• Fankaarthouders mogen twee kaarten aanschaffen, waarvan 1 persoonsgebonden.
• De Fankaarthouder en de persoon voor wie de extra kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden.
• Er geldt een postcode-uitsluiting in het gebied van postcode 1000 tot en met 7399.
• In verband met mogelijke legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

• Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.