Zaterdag speelt Heracles Almelo een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De wedstrijdsponsor is dit keer Robitex: “Wij vinden het geweldig dat wij wedstrijdsponsor zijn bij deze mooie wedstrijd!”.

Wij zijn Robitex, aangenaam.

Wij helpen onze klanten om indruk te maken met bedrukte relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten. We leggen een Twents accent op onze persoonlijke, energieke en klantgedreven aanpak, ondersteund door onze praktische online shops en tools.

Samen van een merk of moment een indrukwekkende herinnering maken. Met een klein persoonlijk gebaar of met een groots maatwerkprogramma met alle merkdragers. Altijd met als doel om onze klanten attent te laten zijn op het juiste moment. Robitex: een klein, enthousiast team dat groots opereert en impact creƫert. Daarmee zijn wij favoriet van onze klanten.

Wij zijn er trots op dat we al jaren trouwe partner zijn voor alle merchandise bij Heracles Almelo. Robitex wenst Heracles Almelo dan ook veel succes en wenst alle Heraclieden een mooie wedstrijd toe!