Als resultaat telt, moet je kunnen vertrouwen op een krachtig fundament. Zakelijk is ICT een belangrijke bouwsteen die leidt tot een duurzame voorsprong. Dankzij ICT worden organisaties competitief én weten ze hun leidende positie te behouden. In wat Exite doet, draait het om ‘futureproofing’ van de business. Dankzij de consultatieve aanpak van Exite verkrijgen organisaties een vooraanstaande plek in de digitale wereld, zetten zij een slimme datastrategie op en wordt een roadmap opgezet om de waarde uit ICT via een toekomstgericht plan te verhogen. Daar kunnen de klanten van Exite ICT over meepraten.

Organisaties als Huiskes-Kokkeler, InPerson, Crematoria Twente, Accountantskantoor Schoonebeek en Kamphuis Sloopwerken & Asbestsanering B.V. worden door Exite ondersteund in het invulling geven aan actuele thema’s. Denk hierbij aan inrichting van de moderne werkplek, de transitie naar de cloud, datamanagement en beveiliging tegen dreigingen als ransomware. Met hulp van Exite wordt ICT in de lijn met de business gebracht en kunnen organisaties zich richten op de zaken die er echt toe doen.

Exite helpt dagelijks honderden klanten impact te maken met de inzet van slimme ICT. Het full-service ICT-bedrijf uit Enschede is eind 2019 verzelfstandigd na ruim 20 jaar actief te zijn geweest als Sigmax ICT Specialisten. Ook onder de nieuwe naam mikt het bedrijf op het verbinden van technologie met zakelijke doelstellingen. Met deze aanpak helpen circa 100 collega’s van Exite middelgrote tot grote mkb-organisaties in Noordoost Nederland op operationeel, tactisch en strategisch niveau vooruit.

www.exite.com