Het nieuwe jaar begint goed voor Dura Vermeer Bouw Hengelo en Heracles Almelo. Beide partijen bereikten een overeenkomst over de deelname van Dura Vermeer, het bouwbedrijf met 165 jaar kennis en ervaring, aan het innovatie-initiatief van Heracles Almelo.  

Daarmee is Dura Vermeer onderdeel geworden van een uitgebreid netwerk bestaande uit de grote onderwijsinstellingen, regionale overheden en het bedrijfsleven, die gezamenlijk een aantrekkelijk aanbod voor talenten in de regio willen creëren. Met vitaliteit en een integrale benadering van innovatie hoog op de agenda wil Dura Vermeer,  samen en over de grenzen van professies, werken aan een sterke regio.

Foto (v.l.n.r.): Koert Terhürne (directievoorzitter Dura Vermeer), Ivar Hageman (innovatiemanager Heracles Almelo), Judith Lansink (tendermanager D&B Dura Vermeer) en Belinda Wansink (senior accountmanager Heracles Almelo).