Heracles eSports heeft zich na een bloedstollende laatste speelronde geplaatst voor de Grand Finals op zaterdag 15 februari in AFAS Live. Ajax plaatst zich als nummer 1 voor de Grand Finals. Heracles Almelo wist op het laatste moment de tweede plek te bemachtigen. Dat betekent dat Vitesse de play-offs ingaan. De grote verliezer van de speelronde was RKC Waalwijk, door het verlies tegen Heracles Almelo zijn zij uitgeschakeld voor dit seizoen.

Heracles Almelo was afhankelijk van puntverlies van Ajax of Vitesse. De laatstgenoemde club speelde direct gelijk tegen Willem II. Voor Heracles Almelo was er maar één taak, twee keer winnen deze avond. En zo geschiedde, er werd gewonnen van Fortuna Sittard (2-0) en RKC Waalwijk (2-1). Bryan Hessing en Lev Vinken konden hun geluk niet op, dit lieten zij ook merken in de studio.

Einduitslag: Heracles Almelo 2-0 Fortuna Sittard
Marc Groenland 0-2 Lev Vinken
Bryan Hessing 0-0 Jason Glas

Einduitslag: Heracles Almelo 2-1 RKC Waalwijk
Lev Vinken 1-1 Bas Quist
Collin Dekkers 0-1 Bryan Hessing

Wil jij bij de finale bij zijn? Dat kan! Via deze link kun jij kaarten kopen voor de Grand Finals in AFAS Live. Houdt de website in de gaten voor meer informatie over de finale. Hieronder vind je een overzicht van de overige wedstrijden waarin beslist wordt wie net als Heracles Almelo en Ajax zich plaatsen voor de Grand Finals.

Play-offs wedstrijden
Vitesse – PEC Zwolle
FC Groningen – SC Heerenveen
VVV-Venlo – ADO Den Haag
Fortuna Sittard – Willem II
FC Emmen – PSV
Feyenoord – FC Utrecht

Hieronder vind je de uitzending van de laatste twee speelrondes.