De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord is gestart. Vanaf nu zijn zowel online als in de FanServiceShop kaarten te koop. Ook kaarten voor Fortuna Sittard-thuis zijn nu in de verkoop.

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

Voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord gelden extra verkoop- en bezoekvoorwaarden. Neem deze regels goed door voordat je kaarten aanschaft.

Na eerdere miscommunicatie even voor de duidelijkheid: aanstaande zondag 19 januari om 14.30 uur openen we de tweede seizoenshelft tegen FC Emmen aan de Oude Meerdijk. De week daarop spelen we voor het eerst thuis tegen Feyenoord op zaterdag 25 januari om 19.45 uur.

Heracles Almelo hanteert de aangescherpte verkoop- en bezoekvoorwaarden in het belang van de eigen achterban. De club wil er bij het duel tegen Feyenoord een zwart-wit feest van maken. De regelgeving rondom de kaartverkoop wordt gehanteerd om zoveel mogelijk en uitsluitend Heracles Almelo-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen. Fans van Feyenoord kunnen uitsluitend kaarten bemachtigen via de officiële kanalen van Feyenoord.

Voorwaarden Seizoenkaarthouders

• Seizoenkaarthouders mogen drie extra kaarten aanschaffen.
• Seizoenkaarthouders mogen alleen kaarten aanschaffen voor hetzelfde of aangrenzende vakken, met in elk geval dezelfde ingang. Heracles Almelo controleert dit na aanschaf van de kaart en behoudt het recht kaarten te verplaatsen of ongeldig te verklaren indien deze niet voor dezelfde sector zijn gekocht.
• De seizoenkaarthouder en de persoon of personen voor wie de kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden. Ter controle staat de naam en de geboortedatum van de seizoenkaarthouder op de kaart van de introducés geprint.
• In verband met mogelijke legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

• Als Seizoenkaarthouder verhinderd voor dit duel? Laat uiterlijk donderdag 23 januari 17.00 uur per mail via ticketing@heracles.nl weten aan wie je jouw seizoenkaart bij dit duel wil overdragen. Vermeld daarbij de volgende persoonsgegevens: voornaam, achternaam, woonplaats en geboortedatum. Na bevestiging mag je jouw seizoenkaart uitlenen voor dit duel. Let op: de persoon die vervolgens op jouw seizoenkaart het stadion betreedt moet de bevestiging , een kopie van jouw legitimatiebewijs en zijn/haar eigen ID kunnen tonen aan de stewards.
• Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.

Voorwaarden Fankaarthouders

• Fankaarthouders moeten in de afgelopen 2,5 seizoen (vanaf het seizoen 2017-2018) behalve Feyenoord-thuis minimaal twee thuiswedstrijden hebben bezocht om kaarten te kunnen kopen.
• Fankaarthouders mogen twee kaarten aanschaffen, waarvan 1 persoonsgebonden.
• De Fankaarthouder en de persoon voor wie de extra kaart is aangeschaft, moeten gelijktijdig en via dezelfde ingang het stadion betreden.
• Er geldt een postcode-uitsluiting in het gebied van postcode 1000 tot en met 7399.
• In verband met mogelijke legitimatiecontrole moet iedere supporter een identiteitsbewijs bij zich hebben.

• Indien bovenstaande regels niet gehanteerd worden kan houders van de kaart toegang tot het stadion worden geweigerd, zonder restitutie.