In de maand januari is Mees Geerdink de Herakid van de Maand. Mees is fanatiek Heracles Almelo supporter en laat graag aan alle andere Herakids weten wie hij is.

“Hallo Herakids, mijn naam is Mees Geerdink en ik ben 11 jaar oud. Mijn oudere broer Renger is 14 jaar en was ook al lid van de Herakids en zo ben ik er ook bijgekomen. Ik ben fan van Heracles Almelo en daarom wilde ik ook bij de Herakids. Er zijn leuke dingen te doen en je kunt meelopen in de line-up. Eerst ging ik altijd met mijn broer mee en nu met mijn vrienden. Die zijn ook lid van de Herakids. De line-up vind ik de leukste activiteit, maar ik zou nog wel een keer aan eSports met Brian Hessing mee willen doen.”

“De beste speler van Heracles Almelo vind ik Cyriel Dessers. Hij heeft altijd hele goede schoten in huis en hij kan goed dribbelen. Ik hou van voetbal, ik speel bij AVC Heracles JO12-2 en speel daar linksachter of centraal achterin. Mijn trainers zijn Adem en Devrim. Mijn medespelers zijn Dain, Jules, Lenn, Iker, Roan, Ilias, Milan en Milan, Hamza en Kasper. Ik heb een gezellig en grappig team.”

De beste speler van Heracles Almelo vind ik Cyriel Dessers. Hij heeft altijd hele goede schoten in huis en hij kan goed dribbelen.

MEES GEERDINK, HERAKID VAN DE MAAND

“Ik ga naar school op basisschool de Windhoek. Ik heb in groep 3 al een rondleiding gehad. Ik weet nog dat we een poster kregen en door oudere mensen werden rondgeleid. Dat was heel leuk.”

Cyriel Dessers

9 Cyriel Dessers

26
Gespeeld
15
Doelpunten
1
Gele kaarten
0
Rode kaarten
Bekijk de selectie