Zes spelers, een groot aantal vragen en vijf seconden per antwoord. Robin Pröpper, Cyriel Dessers, Dario van den Buijs, Tim Breukers, Michael Brouwer en Jeff Hardeveld speelden op het trainingskamp in Cadiz de ‘5 second challenge’ voor Heracles TV. Welke speler was de anderen te slim af? Je ziet het in onderstaande video.

Woensdagavond stond de spelers een nog grotere quiz te wachten. Samen met de sponsoren werd gestreden in een uitgebreide voetbalquiz. Reuven Niemeijer kroonde zich tot de absolute winnaar na een finale tegen technisch manager Tim Gilissen, performance trainer Colin de Graaf en teamgenoot Jelle van Benthem.

Een hoofdrol was ook weggelegd voor Lennart Czyborra. De verdediger speelde in de ogen van andere teams in de eerste ronde vals, al dacht hij daar zelf anders over. Toch: hij nam het sportief op en zong op aandringen van zijn teamgenoten de zaal toe. Beluister de zangkwaliteiten van Czyborra hieronder.

Een van de spelers werd iets eerder op de avond juist toegezongen. Tijdens het avondeten werd de jarige Jeremy Cijntje verrast met een taart. Zijn teamgenoten twijfelden geen moment en zetten ‘Lang zal hij leven in’. Hieronder de video.