Woensdag 8 januari stond het tweede Herakids FIFA20-toernooi op de planning. Sinds september is de nieuwe editie van het ’s werelds bekendste voetbalspel uit en de inmiddels geoefende kids lieten hun skills zien op de PlayStation 4.

In de finale streden Colin ter Weer (13) en Sem Kokhuis (13) om de titel van het tweede Herakids FIFA20-toernooi. Zij hadden het in de groepsfase en knock-out-fase zo goed gedaan, dat zij als laatste overbleven.

Sem Kokhuis wist in die finale uiteindelijk de winst in de wacht te slepen en won zodoende dus de tweede editie van het Herakids FIFA20-toernooi, nadat Marnick Prinsen (12) al het eerste Herakids FIFA20-toernooi op zijn naam wist te schrijven. Sem mocht vanwege de toernooiwinst een grote FUT-card van Cyriel Dessers in ontvangst nemen.

SEM VS COLIN FINALE

Daarnaast mag Sem net als Marnick meedoen aan de Field Of Talent Finale die eind mei plaats zal vinden op Erve Asito. Tijdens de Field Of Talent Finale kunnen de deelnemers zich in de kijker spelen voor de Heracles Almelo eJeugd.

Wil jij ook meedoen aan Herakidsactiviteiten zoals het Herakids FIFA20-toernooi? Geef je dan op voor de gratis KidsClub van Heracles Almelo. Dat kan heel eenvoudig via heracles.nl/kidsclub/aanmelden