Heracles Almelo vangt de tweede seizoenshelft aan op de Oude Meerdijk in Emmen tegen FC Emmen. Op zondag 19 januari om 14.30 uur wordt er voor het eerst afgetrapt in 2020. Vorig seizoen speelden de manschappen van Frank Wormuth voor een vol uitvak van 375 Heraclieden. Ook dit seizoen gaan we daar weer voor. Vanaf maandag 6 januari om 10.00 uur is de kaartverkoop gestart voor een selecte groep trouwe uitsupporters.

Kaartverkoopinformatie

FC Emmen – Heracles Almelo valt binnen de elf uitwedstrijden die Samen Thuis Samen Uit-houders voordelig kunnen bezoeken. Samen Thuis Samen Uit is een actie van Heracles Almelo in samenwerking met supportersvereniging Hart voor Heracles.

KAARTVERKOOP VANAF 6 JANUARI

Vanaf maandag 6 januari 10.00 uur krijgt een selecte groep van supporters voorrang op de kaartverkoop voor FC Emmen – Heracles Almelo. Supporters die vanaf het seizoen 2017-2018 minimaal 8 uitwedstrijden hebben bezocht (inclusief Samen Thuis Samen Uit) krijgen als eerst de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen voor deze uitwedstrijd.

Let op: Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, zullen de overige kaarten maandag 13 januari om 10.00 uur in de verkoop gaan.

PRIJZEN

• Auto: €9
• Bus: €24,-

Let op: online is het alleen mogelijk om kaarten voor de buscombi aan te schaffen.

BUSTIJDEN

• 12.15 uur: Aanwezig
• 12.30 uur: Vertrek

OVERIGE INFORMATIE

• Auto is mogelijk wanneer je afreist met minimaal 3 personen. Dan ontvang je tevens een parkeerkaart om te kunnen parkeren bij de Oude Meerdijk.
• Het is niet toegestaan voor supporters van de bezoekende club om de binnenstad van Emmen te bezoeken. Het is tevens niet mogelijk om via het openbaar vervoer af te reizen naar Emmen.