De eerste fase van de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft is nu gestart. Vanaf dit moment zijn EenTweetjes te koop, passe-partouts waarmee je twee duels inclusief één topwedstrijd bezoekt.

Met een EenTweetje verzeker je jezelf nu al van kaarten voor het topduel dat jij wil bezoeken. De kaartverkoop voor de losse duels start pas later, kort voor iedere wedstrijd en alleen indien kaarten nog beschikbaar zijn.

Dit zijn de EenTweetjes voor alle acht thuisduels in de tweede seizoenshelft:

Feyenoord & Fortuna Sittard
Ajax & RKC Waalwijk
Sparta Rotterdam & AZ
FC Twente & FC Groningen

Verkrijgbaar voor Seizoen- en Fankaarthouders

EenTweetjes zijn verkrijgbaar voor Seizoenkaarthouders en de meeste Fankaarthouders. Per EenTweetje verschilt het aantal dat je als Seizoen- of Fankaarthouder mag aanschaffen. Bekijk daarvoor de actiepagina van het EenTweetje dat jij wil aanschaffen.

Fankaarthouders moeten in de afgelopen 2,5 seizoen minimaal twee andere thuiswedstrijden hebben bezocht naast het topduel in het gekozen EenTweetje.

Bij het EenTweetje Feyenoord & Fortuna Sittard gelden om veiligheidsredenen extra voorwaarden. Het EenTweetje Sparta Rotterdam & AZ is vrij van alle voorwaarden.

Prijzen EenTweetjes

EenTweetjes zijn verkrijgbaar vanaf €35,-. Voor dat bedrag bezoek je twee wedstrijden. Kinderen, jeugd en zestigplussers hebben al een EenTweetje vanaf €30,-.

Het EenTweetje Sparta Rotterdam & AZ is vanaf €25,- verkrijgbaar (kinderen, jeugd en zestigplussers vanaf €20,-).

Meerdere wedstrijden bezoeken? Koop een halve seizoenkaart

Ben je van plan meerdere (top)wedstrijden te bezoeken? Dan kan het voordeliger zijn om een halve seizoenkaart aan te schaffen. Die is al verkrijgbaar vanaf €81,-. Kinderen, jeugd en zestigplussers hebben al een halve seizoenkaart vanaf €67,50. Bij PLUS spaar je vanaf deze week voor 35% op een halve seizoenkaart. Bekijk daarvoor heracles.nl/plus.

Topwedstrijden zijn de thuisduels tegen Feyenoord, Ajax, FC Twente (en PSV).