BrixCRM heeft zich verbonden aan het innovatie-initiatief van Heracles Almelo. BrixCRM is enthousiast over het initiatief waarbij onderwijs, overheden en aangesloten partijen samengebracht worden met als doel het beter verbinden van elkaars behoeften. Naast het bijwonen van de evenementen van de innovatiekalender gaat BrixCRM ook thuiswedstrijden van Heracles Almelo bezoeken.

BrixCRM is een gedreven advies- en software onderneming in de informatietechnologie met vestigingen in Almelo, Eindhoven en Amsterdam. Ze zetten zich sinds 2005 met veel enthousiasme in om organisaties te helpen met het bouwen van duurzame klantrelaties en zijn gespecialiseerd in digitale klantoplossingen. Naast klantgerichtheid en vakmanschap staat innovatie centraal bij BrixCRM, het innovatie-initiatief van Heracles Almelo sluit hier uitstekend op aan.

Op de foto tekenen Edwin Siebum en Harold Masselink, respectievelijk CEO en CTO van BrixCRM,  Tom Uitzetter en Sander Kemperink, commercieel manager en accountmanager bij Heracles Almelo, de overeenkomst.

Foto: Wytze-Teije Verhoeven