In speelronde 12, de laatste speelronde in 2019, was PSV de tegenstander van Heracles Almelo. PSV stond op de vijfde plek, met zeven punten achterstand op Heracles Almelo. Bryan Hessing begon de wedstrijd thuis tegen Yusuf. Al in de 16e minuut kwam hij op een 1-0 voorsprong door een mooi doelpunt van Ronaldo Lima. PSV kreeg geen échte kansen meer en Heracles Almelo had ook niet de 2-0 op de schoen. Lev Vinken speelde de uitwedstrijd tegen Ali Riza, als hij één doelpunt scoorde moest Ali Riza er drie maken. PSV had op het begin wat kansen maar kwam niet tot scoren. Heracles Almelo deed dat wel in de tweede helft, om bovengenoemde reden was de wedstrijd gespeeld. PSV scoorde nog wel de eretreffer.

Einduitslag: Heracles Almelo 2-1 PSV
Bryan Hessing 1-0 Yusufcan Ercan
Ali Riza Aygün 1-1 Lev Vinken

Door deze belangrijke overwininng op PSV staat Heracles Almelo bovenaan in de eDivisie met nog vijf speelronden te spelen. Dit was de laatste wedstrijd in 2019, hierdoor kroont Heracles Almelo zich tot winterkampioen. Vitesse staat op doelsaldo op een tweede plaats. Gevolgd door Ajax, zij staan op de derde plek op vier punten van Heracles Almelo.

Op vrijdag 3 januari vindt alweer de derde editie van de New Year Edition plaats! Dit wordt het eerste FIFA20-toernooi in het nieuwe jaar. Zeker zijn van een plekje? Geef je dan snel op!

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

Hieronder vind je de samenvatting van de wedstrijd.