De 79-jarige Henk Nijland, Almeloër en Heraclied, is sinds een ongeluk in april rolstoelafhankelijk. In eerste instantie werd hij opgevangen in een revalidatiecentrum. Sinds oktober zit hij in een woongroep in Almelo. Maar de woongroep kan de zorgvraag van de geestelijk en lichamelijk gehandicapte Henk niet aan. Om Henk een hart onder de riem te steken, doet zijn achternicht Jeanine een oproep: Stuur Henk een kaartje! Dat hebben spelers van Heracles Almelo dinsdagmiddag gedaan. Ook is Henk uitgenodigd om de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht als eregast bij te wonen.

Henk is al meer dan vijftig jaar op en top Heraclied. Hij is een trouwe bezoeker en is al decennia seizoenkaarthouder. Daarom willen ook wij Henk een hart onder de riem steken. Ook doen we de oproep aan onze fans om Henk een kaartje te sturen.

Spelers van Heracles Almelo hebben dinsdagmiddag een kaartje voor Henk geschreven. Volg jij? Stuur jouw kaartje op naar het volgende adres:

Heracles Almelo
T.a.v. Henk Nijland
Van Riemsdijkplein 1
7606 ZA Almelo

Wij zorgen dat je kaart bij Henk terecht komt.