Op woensdag 18 december speelt Heracles Almelo in de TOTO KNVB Beker thuis tegen FC Dordrecht. We willen de volgende ronde bereiken en hopen om die reden op de steun van zoveel mogelijk Heraclieden. Seizoenkaarthouders hebben daarom opnieuw gratis toegang tot het bekerduel, losse kaarten kosten online slechts €2,50.

Seizoenkaarthouders hoeven niets te doen voor hun gratis toegang. Net als bij Eredivisiewedstrijden is het scannen van de kaart bij de ingang voldoende.

Online losse kaartverkoop: €2,50 per kaart

Geen seizoenkaarthouder? Bestel online en betaal slechts €2,50 per kaart. Deze tarieven gelden voor KidsClubleden, Fankaarthouders en voor seizoenkaarthouders die extra kaarten bestellen.

Reguliere kaarten kosten online €7,50, maar als je een (gratis) Fankaart aanschaft of lid wordt van de KidsClub, profiteer je al gelijk van de korting.

De actietarieven worden online (wanneer je bent ingelogd met het juiste account) getoond in de winkelwagen.

Losse kaartverkoop in de FanServiceShop: vanaf €3,- per kaart

Voor offline kaartverkoop voor KidsClubleden, Fankaarthouders en seizoenkaarthouders die extra kaarten bestellen gelden de volgende tarieven:

Regulier: €5,-
Kinderen tot en met 17 jaar oud: €3,-
Zestigplussers: €5,-

Reguliere kaarten kosten in de FanServiceShop €7,50, maar als je een (gratis) Fankaart aanschaft of lid wordt van de KidsClub, profiteer je al gelijk van de korting.