Na het verlies tegen Feyenoord was SC Heerenveen de eerstvolgende tegenstander om de drie punten binnen te slepen. De toss wees uit dat Lev Vinken op de Playstation 4 ging beginnen. Zijn tegenstander was Niels Krist (32), de oudste van de eDivisie. Na 18 minuten kwam Heracles Almelo al op een 0-2 voorsprong. Dit was tevens de einstand. Bryan Hessing kwam direct in de tweede helft op een 1-0 achterstand tegen Floris Jorna. In de 75e minuut maakte hij de belangrijke gelijkmaker. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord.

Einduitslag: Heracles Almelo 3-1 SC Heerenveen
Niels Krist 0-2 Lev Vinken
Bryan Hessing 3-1 Floris Jorna

Koploper Vitesse verloor van de nummer drie Ajax met 1-0. Om deze reden staat Heracles Almelo weer bovenaan in de eDivisie. Gevolgd door Vitesse op doelsaldo en Ajax op vier punten. In speelronde 12 is PSV de tegenstander, zij staan op de vijfde plek.

Hieronder vind je de samenvatting van de wedstrijd.