Heracles Almelo zal tijdens het wintertrainingskamp in het zuiden van Spanje twee oefenwedstrijden afwerken. De eerste tegenstander is bekend: op dinsdag 7 januari (aanvang 15.00 uur) fungeert Borussia Mönchengladbach als sparringpartner. De huidige nummer 2 van de Bundesliga verblijft ook in het zuiden van Spanje, de wedstrijd wordt afgewerkt op het trainingscomplex van de vijfvoudig Duits landskampioen.

Bijzondere ontmoeting Blaswich

Voor doelman Janis Blaswich is het een bijzondere ontmoeting. Hij doorliep de opleiding van Borussia en stond er jaren onder contract. Na verhuurperiodes bij Dynamo Dresden en Hansa Rostock maakte hij in 2018 de overstap van Mönchengladbach naar Almelo.

Cadiz

Heracles Almelo verblijft van 4 tot en met 10 januari in het zuid Spaanse Cadiz. Op donderdagmiddag 2 januari (aanvang 16.00 uur) staat de eerste training van 2020 geprogrammeerd op Erve Asito.