Heracles Almelo heeft met verdriet kennisgenomen van het overlijden van oud-bestuurslid Jan van Brenk. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig maakte de heer Van Brenk als penningmeester onderdeel uit van het bestuur van Heracles Almelo. In verband met het overlijden van de heer Van Brenk wordt voorafgaand aan de wedstrijd Heracles Almelo – FC Utrecht komende zondag een minuut stilte gehouden.

Naast zijn rol als penningmeester, zette de heer Van Brenk zich ook op andere wijzen in voor Heracles Almelo. Zo was hij betrokken bij de Vriendenkring van Heracles, waar hij eveneens een bestuursfunctie bekleedde. De heer Van Brenk bleef altijd fervent liefhebber van Heracles Almelo. Hij bezocht trouw iedere thuiswedstrijd van de club en was een graag geziene gast.

Heracles Almelo is de heer Van Brenk dankbaar voor zijn inzet voor de club en wenst zijn nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van het verlies.