In speelronde 10 was Feyenoord de tegenstander, de enige ploeg in de competitie die van koploper Vitesse had gewonnen. Heracles Almelo was dus vooraf gewaarschuwd. Lev Vinken begon net als in de vorige speelronde als eerste, maar speelde nu thuis. Deze wedstrijd (tegenstander Jimmy Donkers) werd in het voordeel van Heracles Almelo beslist, 2-1. Bryan Hessing verloor echter de uitwedstrijd met 1-0 van Ryan Tilborg. Op basis van het uitdoelpunt wint Feyenoord van Heracles Almelo.

Einduitslag: Heracles Almelo 2-2* Feyenoord
Lev Vinken 2-1 Jimmy Donkers
Ryan Tilborg 1-0 Bryan Hessing

Vitesse wist te winnen van VVV-Venlo en loopt daardoor drie punten uit op Heracles Almelo. De overige concurrenten (Ajax, Groningen en PSV) hebben allen gewonnen. Alleen FC Utrecht heeft verloren van PSV.

Hieronder vind je de samenvatting van de wedstrijd.