Heracles eSports was woensdagochtend te gast bij groep 7/8 van de Morgenster in Wierden. Daar hield Heraclied Jens Sjoers zijn spreekbeurt over FIFA20 én Heracles eSports. Heracles eSporter Bryan Hessing was als speciale gast aanwezig.

Jens zijn spreekbeurt ging onder andere over Ultimate team en de eDivisie. De kinderen moesten goed opletten, want aan het einde van de spreekbeurt werd hier een quiz over gehouden. De kinderen hadden goed naar Jens geluisterd want bijna iedereen had de vragen goed beantwoord. Op het einde werd een open vraag gesteld waardoor er één winnaar kwam. Diegene ging naar huis met een FUT-Card van Mauro Júnior.

Jens heeft voor zijn fantastische spreekbeurt een 10(!) gekregen van zijn juf. Omdat hij heeft laten zijn dat hij tijdens zijn spreekbeurt ‘Inform’ was kreeg hij van Heracles eSports een Cyriel Dessers ‘Inform FUT-Card’.

Na afloop werden er nog handtekeningen uitgedeeld en werd een groepsfoto gemaakt.