Tom Uitzetter (34) is per 1 december de nieuwe commercieel manager van Heracles Almelo. Als accountmanager is hij al sinds medio 2017 in dienst van de club. Nu volgt hij Wouter van den Berg als commercieel manager op.

“Voor mij is het een eer commercieel manager van deze club te mogen zijn”, vertelt de in Vroomshoop opgegroeide Uitzetter. “Ik bezocht op jonge leeftijd al wedstrijden van Heracles Almelo aan de Bornsestraat. Nu mag ik mijn bijdrage leveren aan de commerciële groei van de club, een prachtige uitdaging.”

Algemeen directeur Rob Toussaint: “Tom staat een mooie taak te wachten. Met hem en ons commerciële team willen we verdere stappen maken op commercieel vlak. We mogen als club rekenen op de trouwe steun van een grote groep sponsoren, maar we zijn ervan overtuigd dat we gestaag een verdere groei kunnen doormaken.”

Uitzetter begon zijn carrière als marketingcoördinator bij Voetbal International, waar hij terechtkwam na zijn studie commerciële economie. Daar groeide Uitzetter door tot manager retail. Na tien jaar besloot hij terug te keren naar de regio waar hij opgroeide. Hij begon in augustus 2017 bij Heracles Almelo.

Afscheid Wouter van den Berg

Het contract van commercieel manager Wouter van den Berg is niet verlengd. Toussaint: “Wouter is per 1 december vrijgesteld van werk, zodat hij op zoek kan gaan naar een nieuwe uitdaging. Wij bedanken Wouter voor zijn inzet en wensen hem succes in de toekomst.”