Tankstations TOTAL Almelo & Wierden is zaterdag wedstrijdsponsor bij Heracles Almelo – ADO Den Haag.

En daar is Tip Schasfoort, de 12-jarige zoon van Rick en Caroline, heel blij mee. Tip is al vele jaren Heraclied. Mede daardoor is het bedrijf, met tankstations in Almelo en Wierden, besmet geraakt met het zwart-witte virus.

In de hele maand december kunnen Heracles-fans tanken en sparen voor gave Heracles-fanartikelen bij de twee tankstations in Almelo (Vriezenveenseweg) en Wierden (Nijverdalsestraat). Bij iedere tien liter benzine krijgt men vanaf 1 december een spaarzegel. Bij vijf zegels heeft men een volle spaarkaart, waarmee men gratis of tegen een kleine bijbetaling één van de vier fanartikelen (bidon, lunchbeker, bal en rugtas) kan aanschaffen.

TOTAL Almelo & Wierden wenst iedereen een prettige wedstrijd en uiteraard ook veel plezier met het sparen in de maand december!