Na de eerste nederlaag tegen Ajax was het tijd voor Heracles Almelo om zich te revancheren in de volgende wedstrijd. Dit mochten Bryan en Lev doen tegen de nummer negen ADO Den Haag. De toss wees uit dat Lev ging starten en dat Bryan de beslissende wedstrijd ging spelen.

Heracles Almelo startte uitstekend tegen ADO Den Haag en had direct al een aantal kansen op de voorsprong. In de 36e minuut kwam dan eindelijk de verdiende 0-1 voorsprong van Heracles Almelo. Uit een (korte) corner kwam Eusébio in vrije positie, draaide knap om de tegenstanders heen en scoorde in de korte hoek. ADO Den Haag kwam ook in de tweede helft er niet aan te pas. Heracles Almelo domineerde de wedstrijd maar kwam niet tot scoren. Tot in de blessuretijd, Heracles Almelo kreeg namelijk de laatste aanval. Cruijff stond vrij aan de buitenkant, uiteindelijk stond Eusébio weer vrij en schoot de 0-2 binnen!

Bryan Hessing had door deze overwinning een goede uitgangspositie tegen Jens van de Flier. Echter was dat tegen Willem II ook het geval (1-4), en werd het toch nog heel spannend. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-3 verliespartij, waardoor er met 5-4 gewonnen werd. Ook nu leek het weer een moeilijke wedstrijd te worden, omdat ADO Den Haag na 15 minuten al op een 0-1 voorsprong kwam. Alleen nu liet Bryan het niet zover komen, direct vanaf de aftrap scoorde hij de 1-1 met Ronaldo Lima. In de 77e minuut maakte Heracles Almelo met Messi de 2-1, hierdoor was de wedstrijd beslist. Aangezien ADO Den Haag binnen het kwartier drie doelpunten moest maken. ADO Den Haag ging alles of niets spelen, kwam in de 81e minuut op een 2-2 door een mooie vrije bal. Doordat ADO Den Haag in de laatste minuten vol ging aanvallen kwam er veel ruimte vrij voor Heracles Almelo. Bryan benutte deze ruimte heel goed en won uiteindelijk zelfs met 4-2. Einduitslag: Heracles Almelo 6-2 ADO Den Haag.

Door deze overwinning blijft Heracles Almelo op een tweede plaats staan. Vitesse won namelijk ook haar wedstrijd tegen SC Heerenveen. De concurrenten PEC Zwolle en FC Groningen verloren haar wedstrijden. Volgende week staat de wedstrijd tegen PEC Zwolle en Sparta Rotterdam op het programma.

Hieronder vind je de samenvatting van de wedstrijd.