Het vierde seizoen van de eDivisie is gestart op maandag 11 november. De eDivisie is dit seizoen sterker en spectaculairder dan ooit. In een vernieuwde competitieopzet strijden eSporters van de 18 Eredivisieclubs om het Nederlands kampioenschap. De nieuwe opzet bevat in totaal 34 speelronden met aansluitend Playoffs en Finals, live-uitzendingen, €100.000,- aan prijzengeld én publiek kan aanwezig zijn bij deze wedstrijden.

Als Heracles eSports fan kan jij nu met ons mee naar de eDivisie! Nordin Azhimi en Rik Weits (Heracles eJeugd) brengen jou naar de studio’s van Aalsmeer. De eDivisie is inmiddels vier speelronden onderweg, maar voor Heracles eSports geldt dat niet. De wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Ajax werd gestaakt door technische problemen, deze wedstrijd wordt aanstaande maandag ingehaald. Maandag 25 november speelt Heracles Almelo dus twee wedstrijden (Ajax en Willem II), voor ons de ideale mogelijkheid om met de steun van onze fans de belangrijke zes punten te pakken!

Programma

16:15u Aanwezig Hoofdingang Erve Asito
16:30u Vertrek naar Studio’s Aalsmeer (Van Cleeffkade 15, Aalsmeer)
18:30u Aankomst Studio’s Aalsmeer
19:00u Heracles Almelo – Willem II
20:00u Rondleiding Backstage (tussendoor: Feyenoord – ADO Den Haag)
21:00u De kraker: Heracles Almelo – Ajax
22:00u Vertrek naar Almelo
00:00u Aankomst Hoofdingang Erve Asito

Wil jij hierbij zijn? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wie weet ga jij samen met Heracles eSports naar de eDivisie!

Wil jij zeker weten dat je er maandag bij bent? In het publiek is nog genoeg plek en jij kan je gratis opgeven hiervoor! Dit kan via http://publiek.edivisie.nl

Let op: in de bevestigingsmail staat dat jij je hebt opgegeven voor een E-Sports toernooi, dit is niet het geval.


    ManVrouw

    Hierbij geef ik Heracles Almelo toestemming om contact met mij op te nemen en mijn gegevens te bewaren. Deze gegevens worden niet doorgespeeld naar derden.