Orestis Kiomourtzoglou heeft met Duitsland O21 de EK-kwalificatiewedstrijd tegen België met 2-3 verloren. De Heraclied begon in Freiburg op de bank en viel na de rust in.

De Belgen kwamen in de 27ste minuut op 0-1 door een treffer van Zinho Vanheusden. De doelpuntenmaker had zeven minuten later de kans op 0-2 maar faalde vanaf elf meter. Duitsland kwam in de 38ste minuut langszij dankzij een doelpunt van Nico Schlotterbeck. De 1-2 viel vlak voor de rust en kwam van Lois Openda.

Na rust begon Duitsland beter te spelen, mede door de invalbeurt van Heraclied Orestis Kiomourtzoglou. De Duits-Griekse middenvelder was verantwoordelijk voor veel onderscheppingen en bracht snelheid in de Duitse aanvallen. Echter was het België dat de score uitbreidde. Openda nam in de zeventigste minuut ook de 1-3 voor zijn rekening als resultaat van een afgeslagen Duitse hoekschop.

Duitsland O21 kwam nog terug in de wedstrijd. Spartaan Ragnar Ache scoorde in 83ste minuut met zijn eerste balcontact de 2-3. Duitsland O21 drong nog wel aan, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam het niet.