Jeremy Cijntje heeft met het nationale elftal van Curaçao een nederlaag geleden. De interland tegen Costa Rica, gespeeld in Wilemstad, eindigde in 1-2. De Heraclied kwam in dit duel niet in actie. Oud-Heraclied Brandley Kuwas speelde de gehele wedstrijd.

Costa Rica kwam na veertien minuten op voorsprong dankzij een benutte penalty van Johan Venegas. De gelijkmaker van Rongelo Janga viel enkele minuten later. Curaçao kreeg halverwege de tweede helft een serieuze kans op de winst na een tweede gele kaart voor Ricardo Blanco. De bezoekers grepen met tien man de winst dankzij een late treffer van Francisco Calvo.

De nederlaag is extra pijnlijk voor Curaçao, omdat Costa Rica de koppositie over heeft genomen in de groep van de CONCACAF Nations League. Costa Rica en Curaçao hebben nu allebei vijf punten in de groep, alleen heeft Costa Rica nog een wedstrijd tegoed.