Forque is aangesloten bij het innovatie-initiatief van Heracles Almelo. Het bedrijf uit Enter is enthousiast over de unieke samenwerking tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven, omdat deze is gericht op innovatie en behoud van talenten in de regio. Deze twee onderwerpen liggen Forque nauw aan het hart. Naast het bijwonen van de evenementen van de innovatiekalender gaat Forque natuurlijk ook thuiswedstrijden van de club bezoeken.

Forque adviseert en ondersteunt al ruim 12,5 jaar organisaties die beter willen presteren. Of het nu gaat om AFAS-experts, software-ontwikkeling of business intelligence. Forque zorgt voor helder advies en praktische uitvoering. De nuchtere mening van Forque: processen en automatisering moeten aansluiten bij de business. Niet andersom.

Op de foto tekenen Noël Pepermans en Corine Meppelink, respectievelijk Salesmanager en Marketingmanager bij Forque, en Wouter van den Berg, commercieel manager bij Heracles Almelo, de overeenkomst.

Foto: Harry Broeze