ENGIE en Heracles Almelo hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. ENGIE is enthousiast over de verbinding die Heracles Almelo legt tussen het onderwijs, vakmanschap en bedrijfsleven met als doel om deze aansluiting te optimaliseren. Naast deelname aan het innovatie-initiatief is ENGIE vanaf heden ook te vinden in de BusinessClub. Tevens hebben zij de laatste plek op de tussenring gevuld met statische boarding waarop het herkenbare blauwe logo van ENGIE is te zien.

ENGIE is één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Naast een duurzame energieleverancier is ENGIE Nederland marktleider in de technische dienstverlening. Dagelijks werken ruim 5700 medewerkers aan duurzame technische, innovatieve én digitale oplossingen.

Op de foto tekenen Hans Drijfhout en Rohalt Boks, respectievelijk Directeur Commercie & Business, Senior Key Accountmanager bij ENGIE, en Wouter van den Berg, commercieel manager bij Heracles Almelo, de overeenkomst.

Foto: Wytze-Teije Verhoeven