Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 20.45 uur) op het eigen Erve Asito tegen VVV-Venlo. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over de geblesseerde Jesper Drost, Mo Osman is nog niet wedstrijdfit.

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

“De opstelling zal hetzelfde zijn als vorige week in Waalwijk”, aldus Wormuth. “We hebben twee opties: veranderen of ze de kans op rehabilitatie geven. Wij hebben voor dat laatste gekozen. Deze week hebben we samen met de spelers geanalyseerd, duidelijk gemaakt wat we willen en besloten ze de kans te geven. Deze jongens willen niet slecht spelen, ze willen altijd het beste doen. Maar het blijven mensen. Vorige week tegen RKC zijn er zaken niet goed gegaan, de spelers waren verbaasd over zichzelf. Wellicht hebben ze teveel gedachten toegelaten die ze beïnvloed hebben. Maar dezelfde jongens krijgen een nieuwe mogelijkheid tegen VVV en daar heb ik alle vertrouwen in. VVV is al jaren een Eredivisionist, we weten hoe lastig ze te bespelen zijn. De vorm van de dag zal belangrijk zijn.”

Heracles Almelo – VVV-Venlo staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.