Het nieuwe eDivisie seizoen staat op het punt om te beginnen. Door de nieuwe opzet van de eDivisie zal Heracles Almelo dit seizoen optreden met twee spelers: Bryan Hessing en Lev Vinken. Door de expertise op het gebied van analyses en FIFA trainingssessies zal Pro Players Bryan Hessing bijstaan met de ontwikkelingen van zijn FIFA skills.

Analyses en Coaching

Timo Maartense (FIFA Coach): ‘Na mijn debuut als coach bij eFeyenoord vorig jaar, zal ik er dit seizoen alles aan doen om het FIFA niveau van Bryan naar een hoger niveau te tillen. Het is voor mij een eer om met een professionele eSporter zoals Bryan te werken, en ik kijk uit naar komend seizoen.’

Bryan Hessing (eSporter Heracles Almelo): ‘Met de hulp van Pro Players kan ik mijzelf verbeteren in vele aspecten van het spel. Door wekelijks contact te hebben met Timo zal ik optimaal voorbereid zijn voor de eDivisie en de kwalificaties voor internationale toernooien. Voor mij en Heracles Almelo is het belangrijk dat wij in deze competities goed presteren.’

Van toernooien naar meer

Dave Ansems (Founder Pro Players): ‘Na jaren samenwerken als toernooipartner van Heracles Almelo, biedt Heracles Almelo ons nu de unieke kans om hoge ogen te gooien in de eDivisie samen met Bryan Hessing. Door de inzet van onze FIFA coaches Timo en Wouter zullen we alle ins en outs van de nieuwe FIFA game, waaronder analyses en trainingssessies, overbrengen naar Bryan om successen te boeken voor Heracles Almelo in de nieuwe FIFA eDivisie competitie.’