In de maand november is Milan Dikkers de Herakid van de Maand. Hij stelt zich hieronder graag even aan jullie voor.

“Ik ben Milan Dikkers, 12 jaar en woon in Wierden. Sinds dit schooljaar zit ik in de brugklas 1 VWO. Al sinds ik kon lopen ben ik aan het voetballen en vanaf mijn 5e voetbal ik bij SVZW. Ik voetbal in de JO13-1 als centrale middenvelder. Ik ga een paar keer per seizoen met mijn vader mee naar Heracles.”

“Ik ga een paar keer per seizoen met mijn vader mee naar Heracles.”

MILAN DIKKERS, HERAKID VAN DE MAAND

“Vooral de uitwedstrijden bij Ajax, FC Utrecht en SC Heerenveen waren gaaf! Thuis mocht ik meelopen tegen Ajax. Mijn favoriete speler bij Heracles is Mauro Junior omdat hij een goede techniek heeft en goed kan voetballen.”

“Het meedoen aan de FIFA toernooien als activiteit vind ik superleuk. Afgelopen juni ben ik met de oefenwedstrijd van Heracles in Bornerbroek op de foto geweest met Sylvester van der Water. Van hem heb ik ook een voetbalschoen gekregen, die heeft een mooi plekje op de kast gekregen.”