Maak u klaar voor een onvergetelijke avond op woensdag 20 november. Met activiteitenetendrinken en muziek! Exclusief voor BusinessClubleden.

In samenwerking met Event Creators kleurt De Methoeve in Weerselo zwart-wit. Bekende en nieuwe gezichten uit de BusinessClub nemen u mee. Uiteraard op een laagdrempelige maar innovatieve wijze, zoals u van Heracles Almelo gewend bent.

Zo wordt u werelds verwend met gerechten die net zo internationaal zijn als onze spelersgroep en zijn er aanvullend verrassende activiteiten in de categorieën LifestyleInteractief en Culinair. En zelfs de muzikale omlijsting wordt verzorgd door één van u.

U kunt kiezen uit de volgende activiteiten:

VR en AR experience – Recreate Solutions
Sutu schietmuur – Yalp
Fotograferen met je Iphone – Roy Ensink Photography
Kleding en kleuradvies – Mister Seven
Wijnproeverij – ’t Twentsch Wijnhuis
Ginproeverij – VanderLindeNijhof dranken
Tapasworkshop – Event Creators

U mag een introducé meenemen.