Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 20.45 uur) op het eigen Erve Asito tegen PEC Zwolle. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over het geblesseerde tweetal Jesper Drost en Mo Osman. “Robin Pröpper en Silvester van der Water zijn weer fit en zullen morgen starten”, aldus de trainer tijdens de afsluitende persconferentie. “Voor Sebastian Jakubiak was het vorige week mooi om, na anderhalf jaar blessureleed, weer terug te zijn. Hij heeft tegen Feyenoord weer kunnen voelen aan zijn grote doel. Maar het team is op dit moment goed genoeg, er is geen aanleiding op het middenveld iets te veranderen. Vorige week hebben we hem ingebracht omdat we zijn kwaliteit -het behouden van de bal- nodig hadden, en dat heeft hij goed ingevuld.”

“De komende week spelen we drie duels, dus we hebben afgelopen woensdag zwaar getraind om in dat ritme te komen. We hebben een goede serie staan, en dat willen we natuurlijk zo houden, maar we willen ook zo spelen dat de supporters tevreden zijn. We moeten altijd 100 procent geven om kans te maken op de overwinning. De teamgeest en samenwerking is goed, iedereen werkt voor het team.”

Heracles Almelo – PEC Zwolle staat onder leiding van scheidsrechter Martin Pérez.