Heracles Almelo-fans uit Almelo, Tubbergen, Geesteren en Markelo kunnen komende weken hun hart ophalen bij de PLUS in hun woonplaats. Vanaf 27 oktober sparen zij bij de zeven PLUS Supermarkten in deze plaatsen voor unieke en exclusieve Heracles Almelo fanartikelen.

Vanwege het partnership tussen PLUS en Heracles Almelo sparen de fans van de club exclusief bij de supermarkt voor unieke producten als een Bricks-bouwpakket van het stadion en de nieuwe spelersbus, evenals voor een Heracles Almelo broodtrommel of unieke PLUS & Heracles Almelo-voetbal.

Bekijk alle actievoorwaarden op www.heracles.nl/plus

Bekijk de video!

Ook de spelers zijn in de ban van de spaaractie van PLUS
Bekijk de vier producten in detail

De deelnemende PLUS Supermarkten zijn:
Almelo (PLUS Brughuis, PLUS Schuldink, PLUS Van Limbeek en Plus Wemekamp),
Geesteren (PLUS Wallerbosch),
Markelo (PLUS Blankhorst) en
Tubbergen (PLUS Ivo en Niké Pleijhuis)