Rijdt u straks ook een Auto van de Club?

Naast de aftrap van de Overijsselse derby Heracles Almelo – PEC Zwolle, vindt op zaterdag 26 oktober 2019 ook de aftrap van de Auto van de Club-actie plaats. Rijdt u straks ook in een Volkswagen van de club? Met ruim 70 jaar historie in Nederland kent iedereen het merk Volkswagen. Ook Heracles Almelo rijdt al sinds 2015 in Volkswagens. Wilt u net als de spelers en staf van Heracles Almelo in een Volkswagen rijden en bent u Heracles Almelo-fan? Dan is dit hét moment om te kiezen voor een Volkswagen bij Huiskes-Kokkeler.

Wat houdt de actie in?

Tot en met 30 november kunt u gebruikmaken van de Auto van de Club-actie, een samenwerking tussen Huiskes-Kokkeler en Heracles Almelo. Kiest u voor een Volkswagen in combinatie met private lease? Dan krijgt u naast de scherpe maandprijzen ook nog eens een Heracles Almelo-fanpakket cadeau! U rijdt bijvoorbeeld al weg in een Volkswagen Up! vanaf € 219,- per maand. Bekijk de actie via www.huiskes-kokkeler.nl/heracles-actie.

Wat is private lease?

Private lease is heel simpel en transparant. Voor een vast laag bedrag per maand rijdt u all-in een nieuwe (of bijna nieuwe) auto. All-in betekent dus inclusief alle autokosten zoals onderhoud, wegenbelasting, reparaties, banden, schadeherstel, verzekering en pechhulp. Het enige wat voor eigen rekening komt zijn de brandstofkosten. Private Lease wordt steeds populairder en dat is niet gek, het is zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Kijk op www.huiskes-kokkeler.nl voor meer info of kom gerust langs in de showroom van Huiskes-Kokkeler in Almelo. Onze collega’s Rick en William staan u graag te woord.