Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 16.45 uur) uit tegen Feyenoord. Trainer Frank Wormuth kan in De Kuip niet beschikken over Jesper Drost (knie) en Mo Osman (spierblessure). “De blessure van Mo is helaas een hardnekkige”, vertelt trainer Frank Wormuth. “Het is even afwachten hoe zich dat ontwikkelt.”

“Als we iets veranderen dan beslissen we dat morgen (zaterdag, red.). Maar de opstelling zit dichtbij die van de laatste wedstrijden. Als het team vier van de vijf laatste duels wint is het lastig om veel te wisselen. De andere spelers kloppen echter wel op de deur. Dario van den Buijs is daar een goed voorbeeld in. Hij zit de laatste tijd op de bank, maar hij werkt hard, is positief en communiceert goed.”

“Feyenoord zit midden in een veranderproces. Een nieuwe trainer, een aantal nieuwe spelers. Dat kun je zien aan de resultaten. Ze winnen met 5-1 van FC Twente en verliezen vervolgens met 4-2 bij Fortuna Sittard. Ze zoeken nog naar de juiste weg, maar als ze in een flow zitten kunnen ze geweldig spelen. Dat hebben ze dit seizoen al laten zien. Feyenoord-uit is voor ons een mooie uitdaging. Ik geloof niet dat ze al met de komende wedstrijden tegen Young Boys en Ajax bezig zijn, Feyenoord zal 100 procent op ons gefocust zijn.”

Feyenoord – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.