Lev Vinken is toegevoegd aan het team van Heracles eSports. Samen met Bryan Hessing gaat de 19-jarige Heracles Almelo vertegenwoordigen in de nationale eDivisie. Dat twee spelers voor de club uitkomen heeft te maken met de nieuwe opzet van de digitale variant van de Eredivisie; met productiebedrijf Dreamhack wil de eDivisie de beste FIFA 20-competitie van de wereld worden.

De keuze voor Vinken als tweede afgevaardigde van Heracles eSports in de eDivisie is een prestatiegerichte. Heracles Almelo wil met eSports aan de top van Nederland staan. Hessing is huidig eDivisie-kampioen op de Xbox One, Vinken eindigde het afgelopen seizoen wereldwijd in de top vijf FIFA-spelers op de PlayStation 4. Met het tweetal op hun favoriete console stelt Heracles eSports zich ten doel eDivisie-kampioen te worden. In die competitie is komend seizoen in totaal €100.000,- aan prijzengeld te winnen. Ook strijden de eSporters om FIFA-punten, waarmee zij deelname aan internationale toernooien kunnen afdwingen.

Vinken, voormalig eSporter van Ajax en Sparta Rotterdam, gaat uitsluitend eDivisiewedstrijden voor Heracles eSports spelen. Los van de eDivisie blijft Heracles eSports zich inzetten om talenten en liefhebbers uit de regio kennis te laten maken met de wereld van eSports en Heracles Almelo. De Almelose Hessing is en blijft het gezicht van Team Heracles eSports, waarin ook Nordin Azhimi en Rik Weits zitten.

De eDivisie gaat in november van start.