Woensdag vond de eerste Netwerklunch van dit seizoen plaats. In het kader van vitaliteit en gezonde voeding waren de broodjes kroket dit keer vervangen door quiche, salades en diverse wraps. Voor sommige BusinessClubleden, met name de heren, leek dit op het eerste oog een groot verlies, maar na het proeven van het overheerlijke eten kwamen zij daar al gauw op terug.

Harry Broeze foto’s

Algemeen directeur Rob Toussaint heette de ruim 150 gasten welkom. Toussaint bedankte hen voor hun steun bij de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen en riep hen tevens op om naar de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk op woensdag 30 oktober te komen, die overigens gratis toegankelijk is voor BusinessClubleden en seizoenkaarthouders.

Vervolgens beantwoordde technisch manager Tim Gilissen een aantal vragen. Er werd met name ingegaan op de intentieverklaring die Heracles Almelo en FC Twente tekenden om met ingang van het seizoen 2020-2021 op gelijkwaardige basis invulling te geven aan de gezamenlijke jeugdopleiding. Over de praktische uitwerking kon Gilissen natuurlijk nog niet veel vertellen, behalve dat de komende maanden wordt gewerkt aan het definitief vormgeven van de plannen.

Na het korte interview konden de BusinessClubleden samen met de spelers en de staf van Heracles Almelo genieten van de uitgebreide en gezonde lunch.

Wytze-Teije Verhoeven foto’s