Lennart Czyborra heeft met Duitsland onder 20 jaar een nederlaag moeten incasseren. De interland tegen de leeftijdsgenoten uit Polen ging met 3-4 verloren. De Heraclied kon in Norderstedt (bij Hamburg) rekenen op een basisplaats.

Duitsland begon slecht aan de wedstrijd. Tomasz Makowski strafte een fout van Kilian Ludewig na zestien seconden af. Daarna volgde het herstel. Manuel Wintzheimer benutte in de zevende minuut een strafschop en nam na een kleine twintig minuten ook de 2-1 voor zijn rekening. In de 36ste minuut scoorde John Yeboah met de hak de 3-1.

Polen wist kort voor de rust tegen te scoren dankzij Marcel Zylla en vlak na de rust realiseerde Dawid Kurminowski de 3-3. Beide teams kregen daarna de nodige kansen. Lennart Czyborra werd in de 82ste minuut gewisseld en vervolgens wist Lukasz Poreba in de slotminuut nog de 3-4 te scoren.

Duitsland onder 20 jaar speelt de volgende interland in en tegen Zwitserland.