Orestis Kiomourtzoglou heeft met Duitsland onder 21 jaar een gelijkspel behaald tegen de leeftijdsgenoten uit Spanje. Beide ploegen wisten in Cordoba een keer te scoren. De Heraclied viel in de tweede helft in maar moest in de slotfase met twee keer geel van het veld.

De doelpunten in deze oefeninterland vielen in de eerste helft. Manu Garcia schoot Spanje in de tiende minuut op voorsprong en in de 32ste minuut tikte Nico Schlotterbeck van dichtbij de 1-1 binnen.

Orestis Kiomourtzoglou mocht na de rust invallen. In de 83ste minuut was hij dichtbij een treffer maar doelman Alvaro Fernandez wist het schot te pareren. Kiomourtzoglou incasseerde in de 89ste minuut zijn eerste gele kaart en moest nauwelijks een minuut later met zijn tweede geel van het veld.

Duitsland onder 21 jaar speelt aanstaande dinsdag nog een EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bosniƫ en Herzegovina.