Mauro Junior, Orestis Kiomourtzoglou, Lennart Czyborra, Navajo Bakboord gaan de komende periode als international op pad. Mauro Junior is opgenomen in de Olympische Selectie van Brazilië, de onder 23. Orestis Kiomourtzoglou maakt voor het eerst deel uit van de selectie van Duitsland onder 21. Czyborra behoort tot de selectie van Duitsland onder 20. Navajo Bakboord is opgeroepen door bondscoach Bert Konterman van Nederland onder 20.

Mauro Junior

Brazilië onder 23 speelt op donderdag 10 oktober een vriendschappelijke wedstrijd tegen Venezuela. Vier dagen later, op maandag 14 oktober, volgt een eveneens vriendschappelijk duel tegen Japan. Beide wedstrijden worden gespeeld in Brazilië.

Orestis Kiomourtzoglou

Duitsland onder 21 speelt in deze interlandperiode twee uitwedstrijden. Donderdag wacht een duel in en tegen Spanje onder 21. Daarna reist de ploeg door naar Bosnië en Herzegovina, waar op dinsdag 15 oktober wordt gespeeld tegen de onder 21.

Lennart Czyborra

Duitsland onder 20 speelt op donderdag 10 oktober thuis tegen Polen. Op zondag 13 oktober staat een uitduel tegen Zwitserland op het programma.

Navajo Bakboord

Nederland onder 20 speelt op donderdag 10 oktober tegen Portugal. Maandag 14 oktober staat een uitwedstrijd tegen Polen op het programma.