Heracles Almelo won zaterdagavond verdiend van FC Emmen met 2-0 en komt daarmee op 14 punten uit 9 wedstrijden. We blikken alvast vooruit. Komende week staat er geen Eredivisie-wedstrijd op het programma in verband met de interlandperiode. Over twee weken mogen we weer. Dan speelt Heracles Almelo op 20 oktober om 16.45 in Rotterdam tegen Feyenoord.

In Enschede werden we tijdens de Twentse Derby al gesteund door een bomvol uitvak. Circa 1000 supporters zagen Heracles Almelo zegevieren op FC Twente. Wij willen alle supporters oproepen om ons ook te steunen in Rotterdam!

Kaartverkoop voor Feyenoord – Heracles Almelo is gestart op zaterdagavond na de wedstrijd tegen FC Emmen. Je kunt dus nu je kaarten online aanschaffen of kopen in de FanServiceShop.

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

Kaartverkoopinformatie

Let op: Er geldt een minimum van 40 personen voor de buscombi. Wordt dit aantal niet gehaald, dan rijdt de bus niet en krijg je je geld terug.

PRIJZEN:
• Vrij vervoer: €15,-
• Buscombi: €30,-

OVERIGE INFO
• Parkeren in de openbare ruimte rondom het stadion. Betaald parkeren op P5C is ook mogelijk. Na het parkeren te voet naar Poort 61/62.