Witgoed Reparatie Almelo (WRA Almelo) is al vele jaren een begrip in Almelo en ver daarbuiten. Ruim 11 jaar geleden startte eigenaar Ton Dijk het bedrijf, dat alle merken en soorten witgoed (van afzuigkappen tot (vaat)wasmachines) repareert.

Dijk: “Apparaten kunnen langer mee dan de meesten denken. In 95% van de gevallen is het witgoed nog te repareren. Reparatie is ook beter voor het milieu en natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van nieuwe apparatuur. WRA Almelo sluit nu ook mooi aan bij de nieuwe campagne van Sire ‘Waardeer het, Repareer het’, want zomaar apparaten weggooien is echt zonde.”

Het kan zijn dat repareren, op welke manier dan ook, niet meer rendabel is. Witgoed Reparatie Almelo kan u dan adviseren bij de aanschaf van een nieuw apparaat. Uiteindelijk kunnen zij ook de levering en installatie verzorgen.

“De wedstrijd tegen FC Emmen is een mooie derby geworden”, zegt Dijk. “Het wedstrijdsponsorschap bij deze wedstrijd is dan ook een bewuste keuze. Wij kijken ontzettend uit naar zaterdag en hopen op een goed resultaat!”

Via onderstaande gegevens kunt u contact opnemen met WRA.

Witgoed Reparatie Almelo (WRA Almelo) | www.witgoed-reparatie-almelo.nl
Montfort 39
7608 NV Almelo
T. 0546-603316 | M. 06-42219794
info@witgoed-reparatie-almelo.nl