Vrijdag 27 september was FIFA20 voor iedereen verkrijgbaar. Een fantastische gelegenheid voor Heracles eSports om als eerste Eredivisieclub een FIFA20-toernooi te organiseren!

Prijswinnaars tussen de 13 en 17 jaar, die hun seizoenkaart hadden verlengd, mochten meedoen aan het eerste FIFA20-toernooi van Heracles eSports. Tijdens dit toernooi streden de deelnemers om een prijzenpot t.w.v. €500,-, mede mogelijk gemaakt door onze trotse hoofdsponsor Asito. Na afloop van het toernooi gingen alle deelnemers naar huis met de nieuwe FIFA20 editie, met als cover onze eigen eSporter Bryan Hessing.

Na een spannende groepsfase en knock-outfase ging de 3e/4e plek tussen Milan Oude Wesselink en Jelle Gijsbers. De winst ging uiteindelijk naar Jelle Gijsbers, waardoor hij derde werd en met 3200 FIFA punten won. Milan Oude Wesselink werd knap vierde en won 2200 FIFA punten.

De eerste finale van het FIFA20 seizoen ging tussen Youri Neijmeijer en Rico Kroef. Onder toeziend oog van Bryan Hessing en de eJeugd, en de nieuwe FIFA-commentatoren Sierd de Vos en Jeroen Grueter, werd de finale op het grote scherm gespeeld. Het was een spectaculaire finale waarbij Youri Neijmeijer zich mag kronen tot de eerste FIFA20-winnaar van Heracles eSports! Hij gaat naar huis met 6800 FIFA punten, waardoor hij zijn eigen FIFA Ultimate Team selectie kan versterken. De verliezend finalist, Rico Kroef, won tijdens dit toernooi 4600 FIFA punten.