Op de Supportersavond bij Hart voor Heracles hebben supporters kennisgemaakt met alle nieuwe gezichten binnen de spelersgroep. De nieuwe Heraclieden vertelden donderdagavond over hun eerste maanden in Almelo, gaven antwoord op vragen uit het publiek en werden (in het geval van Mauro Junior) uitgeroepen tot held van de fans.

Behalve de presentatie van de nieuwe spelers, was er voor het aanwezige publiek ook een inkijkje in de financiƫle cijfers. De club staat er financieel goed voor, zo vertelde penningmeester Jeffrey Hinnen. Inclusief transfers werden de laatste jaren steeds positieve resultaten behaald.

Tim Gilissen vertelde over zijn eerste transferzomer als technisch manager van Heracles Almelo. Gilissen vertelde presentator Ronald van der Geer dat hij een ‘mooie, maar drukke’ transferperiode achter de rug heeft. “We hebben een jonge groep met wilskracht en veel potentie”, vertelde hij. Over de doelstelling: “Als club gaan we altijd voor plek acht tot twaalf, het liefst met aantrekkelijk en aanvallend voetbal.”

Een gezamenlijk drankje bracht de gezellige avond tot een einde.