De reserves van Heracles Almelo hebben de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet kunnen winnen. De 1-1 kwam mede tot stand door een treffer van Teun Bijleveld.

De eerste helft had weinig te bieden. Heracles Almelo kreeg twee mogelijkheden. Navajo Bakboord mikte na twintig minuten voorlangs en drie minuten later werd een inzet van Mohamed Amissi geblokt. Go Ahead Eagles kreeg een kans en die werd prompt benut. Adrian Eqvist kon de bal langs Michael Brouwer schuiven.

Heracles Almelo kon na de rust aanvankelijk weinig afdwingen. Reuven Niemeijer was in de 74ste minuut dichtbij de gelijkmaker maar zag zijn kopbal gekeerd worden. Twee minuten later was de 1-1 wel een feit toen Teun Bijleveld balverlies bij Go Ahead Eagles wist af te straffen. Heracles Almelo ging daarna op zoek naar meer. Reuven Niemeijer (van dichtbij over) en Teun Bijleveld (naast) hadden het vizier niet op scherp.

Heracles Almelo 2 – Go Ahead Eagles 2 1-1 (0-1)

42.Adrian Enqvist 0-1, 76. Teun Bijleveld 1-1

Opstelling: Michael Brouwer, Navajo Bakboord, Jelle van Benthem (73.Stephen Sama), Dario van den Buijs, Jeff Hardeveld, Niels Leemhuis, Teun Bijleveld, Lucas Schoofs, Jeremy Cijntje (53.Reuven Nijmeijer), Mohamed Amissi, Dabney Dos Santos.