Next is een nieuw initiatief binnen de BusinessClub van Heracles Almelo, bestaande uit ondernemers en high potentials die graag een volgende zakelijke stap met hun bedrijf of in hun carrière willen maken. De eerste geïnteresseerden hebben zich inmiddels aangesloten en zullen zich in de komende weken voorstellen via LinkedIn.

Het is een groep die nog niet goed vertegenwoordigd is in de reguliere BusinessClub, omdat ze in een andere fase van het ondernemen zitten. Met dit initiatief willen we een zo compleet mogelijke afspiegeling van de maatschappij in de BusinessClub vormen. “We hebben een aantal succesvolle ondernemers in de arm genomen die zowel in een adviserende rol alsmede ook financieel bereid zijn om de ambitie waar te maken en de helpende hand te bieden door hun netwerk open te stellen voor deze groep”, licht Ron Sepp, accountmanager van Heracles Almelo, toe.

“Bij Next word ik uitgedaagd door andere leden.”

Robin de Jong, Saleshelden

Next-leden kunnen met één kaart alle thuiswedstrijden van Heracles Almelo bezoeken. Daarnaast mogen ze naar twee BusinessClub-activiteiten van de reguliere BusinessClub en worden er twee eigen Next-activiteiten per seizoen georganiseerd. Tot slot krijgen de leden van Next tijdens twee Dragons’ Den sessies de mogelijkheid om hun idee te pitchen, waarna professionals dit gaan beoordelen. Het optrekken met gelijkgestemden staat daarbij vanzelfsprekend centraal. Met elkaar praten over de valkuilen en de kansen.

“Omdat je getraind en gecoacht wordt kun je als ondernemer sneller en makkelijker groeien.”

Marc Bor, Snappshot

Aansluiten bij deze groep? Voor meer informatie over Next kun je contact opnemen met accountmanager Ron Sepp via R.Sepp@heracles.nl.