Het tweede elftal van Heracles Almelo heeft de wedstrijd tegen Feyenoord 2 in de Beloftencompetitie Poule A verloren met 0-1. Zowel Jeremy Cijntje en Lucas Schoofs speelden 45 minuten.

De eerste helft was in balans. De eerste kans voor Feyenoord resulteerde in een doelpunt. Het schot van Rodney Huijgen verschalkte doelman Koen Bucker. De tweede helft was Heracles Almelo 2 de betere ploeg. Ondanks de vele kansen van Adrian Szöke, Dabney dos Santos, Reuven Niemeijer en debutant Jeremy Cijntje wist het team niet te scoren.

Heracles Almelo 2 hervat de competitie op 17 september tegen De Graafschap in Doetinchem.

Heracles Almelo 2 – Feyenoord 2 0-1 (0-1):
3. Rodney Huijgen 0-1.

Opstelling Heracles Almelo 2: Bucker, Van Benthem (45. Sama), Rossmann, Van den Buijs, Hardeveld; Schoofs (45. Niemeijer), Bijleveld, Leemhuis; Drost (45. Cijntje), Szöke, Dos Santos.